tisdag 1 maj 2012

Första maj!

Första maj kan man säga att vi mer eller mindre spenderat i trädgården! För åh vilket härligt väder det varit idag, det är t.o.m. så att vi har lite färg på kinderna ikväll! :)

Morgonen idag tog jag så att B skulle få sin sovmorgon idag. Jag och F gick upp och skrotade lite. När B sen kommit upp och frukosten var intagen packade vi oss iväg till Bs föräldrar där vi hade lite saker vi skulle lämna och hämta.
Där blev vi kvar en stund på fika i solen och sen började vi gräva i deras trädgård och vi fick med oss massor med fina växter hem!
När vi helt plötsligt hade så mycket att plantera var de snälla och behöll Felicia en stund så vi kunde åka hem och få ner lite i backen. Vi blev helt oväntat barnlösa en stund, men det var skönt för då kunde vi köra på ordentligt en stund och Felicia fick mysa med farmor och farfar!
Efter några timmar hämtade vi hem henne igen, vad bra det är med att bo nära!
Sen fortsatte vi vars ute och plantera ännu mera! Så nu har vi både fyllt ut våra rabatter och grävt några nya. Det blir så fint! :) Tyvärr har jag inte så mycket kort på dem, de ser även rätt tråkiga ut än så länge eftersom växterna inte tagit upp sig än så de är väldigt hängiga.

Pyssel hemma hos farmor och farfar:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar